Ansvarsfraskrivelse

Denne ansvarsfraskrivelse gælder for alt materiale og information på boligkontakt.dk. Ved at gå ind på boligkontakt.dk og dennes undersider og subsites accepterer du ansvarsfraskrivelsen.
Formålet med boligkontakt.dk er at komme med råd, tips og information om aktuelle produkter, nyheder og tilbud.

Oplysningerne på hjemmesiden er af generel karakter og er ikke rettet mod nogen bestemt enkeltperson eller enhed.

boligkontakt.dk er ikke ansvarlige for eventuelle fejl eller andet, indsamlet på denne hjemmeside, og reserverer retten til at lave ændringer på hjemmesiden til enhver tid.

Desuden garanterer boligkontakt.dk ikke nøjagtighed, pålidelighed eller fuldstændighed af nogen information, tekst, grafik, link, eller andre emner inkluderet på denne hjemmeside. Som følge heraf er al information inkluderet på denne hjemmeside, forsynet som “det er” og uden garanti af nogen art.

Vi har listet mange tilbud og nyheder fra andre hjemmesider, og de skifter deres produkter, tilbud og kampagner regelmæssigt.

Alt indhold forsynet af boligkontakt.dk er beskyttet af copyright, og enhver brug, uden skriftligt samtykke med boligkontakt.dk, er en overtrædelse af gældende copyright- og varemærkelove.

Vi forsøger naturligvis at sikre, at alle informationer er så akkurate, præcise og opdaterede som muligt, men vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, der måtte opstå som følge af brugen af informationer fra denne website.

  1. Dette website og hele dens indhold er leveret uden nogen form for garanti. Dette gælder ligeledes indhold fra indholdsleverandører og samarbejdspartnere der forefindes på denne server.
  2. Ethvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.
  3. Download (hjemtagning fra denne server) af dokumenter fra denne server, sker på brugerens eget initiativ og ansvar.
  4. Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne website er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkninger ved brugen af informationer fra denne website. Vi anbefaler dig altid at forhøre dig hos de gældende butikker og forhandlere af produkterne som beskrives.

Skriv en kommentar