Elevationsseng er mesterseng

Dunlopillo Basic er mest for pengene (foto Dunlopillo.dk)

Dunlopillo Basic er mest for pengene (foto Dunlopillo.dk)

Der er mange senge, det vil sige alle senge på nær en elevationsseng, som bare er senge. De er et møbel, man bruger til ét formål, og det er at sove. Men mange mennesker kan godt lide at ligge i sengen og lave andre ting som at læse eller se film, fordi ens seng nu en gang er det mest komfortable møbel, man råder over.

Multifunktioner

En seng er nemlig varm og blød, hvilket er den ultimative afslapning, ikke bare når man vil sove, men også når man bare vil gøre sig det så behageligt som muligt og nyde komforten. De fleste senge holder dog ikke til dette. Man forsøger med store puder i ryggen og man forsøger sig på sine albuer eller ryggen, mens man ligger med sin bog, men man ender altid med at ligge dårligt og få ondt de steder, man belaster, som for eksempel albuer, når man ligge på maven, og arme, når man ligger på ryggen. Heldigvis er der en seng, der kan løfte opgaven og være det perfekte opholdsmøbel, samtidig med at den er den perfekte seng. Sengen, der kan alt dette, er naturligvis en elevationsseng.

Muligheder i elevationsseng

I en elevationsseng kan du køre ryggen op og ned som du lyster det, så du kan sidde op eller ligge halvt, alt afhængigt af hvad du laver. Hvis du for eksempel gerne vil ligge og læse i sengen, kan du bare køre ryggen op, hvorved du ikke belaster dine albuer og arme, man kan sidde helt rigtigt, så det bliver en sand nydelse at læse i sengen. Du kan også ligge og se film i din seng, hvor du kører ryggen halvt ned, så du ikke falder helt i søvn under filmen. Det bliver noget helt andet at have en elevationsseng, fordi medfølger så mange muligheder for, hvad man kan lave i sin seng. En elevationsseng bliver således ikke bare dit yndlings sted at sove, en elevationsseng bliver også dit yndlings opholdssted.

Få en elevationsseng her

Se også

En skæremaskine er perfekt til dig, der arbejder hjemmefra

Pyntepuder skaber stemning og pryder ethvert sofahjørne

Trackbacks for this post

Skriv en kommentar