En ny pude gør dig glad for natten igen og igen

En god pude er alle pengene værd (foto Dunlopillo.dk)

En god pude er alle pengene værd (foto Dunlopillo.dk)

Lidt dun fyldt ind i en tynd sæk af blødt stof lyder ikke umiddelbart af alverden. Men det er ikke desto mindre hvad udgør den pude, som du med sikkerhed er glad for at eje hver eneste nat, når du går i seng efter en lang dag. Det er en ganske beskeden størrelse, men alligevel er det din pude, der nat efter nat sørger for at dit hoved får den støtte det har brug for, til at du kan ligge roligt og slappe af natten igennem, så du forhåbentlig kan få en rimelig uafbrudt søvn.

Brug din energi rigtigt

I mange henseender kan man bare nøjes med at betragte en pude som en pude, men er man interesseret i at forsøge at optimere sin søvn, så er det helt sikkert det rigtige sted at kigge hen, hvis man vender fokus mod puden. Den er nemlig en helt central del af søvnen, da puden faktisk sørger for at dit hoved får den optimale støtte, således din nakke og din ryg får den helt rigtige position. Ikke nok med at du sover bedre i løbet af natten hvis du har den rette pude, du bliver også sikret, at du har mindre ondt i ryggen når du vågner igen om morgenen.

Det kan lyde en anelse lavteknologisk med en pude, som blot er fyldt med fjer og dun. Det er bare ikke rigtigt, fordi naturen er netop super højteknologisk eftersom den har haft flere millioner af år til at udvikle sig. Det er også grunden til at en pude fyldt med dun er så god til at holde hovedet ventileret og tempereret hele natten. Dun i en pude kan nemlig på én og samme tid meget effektivt isolere og ventilere. Det er grunden til at puder med dun er så populære.

En pude med dun er ikke den eneste mulighed der findes

Man kan godt komme til at få den opfattelse, at der kun findes puder med fyld af dun. Det er naturligvis ikke rigtigt. Der findes også adskillige puder med skum, som er mindst lige så gode, men også ganske anderledes end de gammeldags puder med dun.

www.dunlopillo.dk finder du en ny pude til dig eller din partner

Find mere til hjemmet her:

Uanset hvad du arbejder med, kan du med fordel investere i et arbejdsbor

Få styr på kontorskraldet med et affaldstativ d

Skriv en kommentar