En stålaltan skaber forbindelse mellem menneske og by

stålaltaner (foto: minaltan.dk)

stålaltaner (foto: minaltan.dk)

En stålaltan er en altan, der virker. Den giver mening og skaber et skønt udsyn. Hvordan kan det være? Det har noget at gøre med, at den skænker os alle mulige syner af ting, som egentlig synes at være langt væk. De bliver os pludseligt så nære. De kommer helt tæt på, og af denne grund synes det næsten også som om, at byen vokser omkring ørerne på os. Dog uden den klaustrofobiske sideeffekt. Nej, med altaner kommer man helt tæt på, hvad det vil sige at leve i byer. Man kommer helt tæt på byens centrum, dets epicentrum af bevægelse og dynamik. En stålaltan er en anbefalelsesværdig altan, hvis man gerne vil have en simpel og funktionel af slagsen. Fra en stålaltan er det nemlig muligt at komme helt tæt på alt det, som vi holer af ved byen. Byen er nemlig meget mere, end hvad den umiddelbart giver udtryk for gadeplan. Det er som om, at man fra gadeplan kun opdager halvdelen af alt det, som en by egentlig kan. Med en stålaltan er det muligt at komme helt tæt på og stadig være langt væk. Den giver nemlig nogle fordelagtige udsyn, som det klart kan anbefales at investere i, hvis man gerne vil have det bedste ud af at bo i byen.

Sammenh æng mellem menneske og by

En stålaltan skaber på sin vis sammenhæng imellem byen og mennesket. Det er fedt at kunne være derhjemme i sin private zone, i sit eget hemmelige palads, mens man stadig føler en slags forbindelse til den omkringliggende verden. Her er nemlig tale om en verden, der giver mening og tilbyder os noget særligt.

Privat og åben

En stålaltan er altså åbenbarende på sin egen måde. Den åbenbarer en by, ligesom den også åbenbarer en helt særlig måde at leve og ånde på. Her er plads til at være sig selv og sig selv med andre.

Læs mere her om stålaltan

Skriv en kommentar