Gode dokumentmapper til at få styr på tingene

Konferencemappe til at holde styr på de vigtige dokumenter (foto: www.kontorting.dk)

Rod giver unødvendig stress. Ofte kan alene tanken om at noget roder, gøre dig stresset. Sørg der for for at have nogle gode systemer, hvor du kan få overblik over dine ting. Det kan eksempelvis være med dokumentmapper, der er gode til at få styr på alle de ting, du ikke lige ved, hvor du skal gøre af. Dokumentmapper er oftest til A4 papirer, men fås også til større dokumenter.

Styr på tingene med stil

Den klassiske dokumentmappe er en simpel pap-mappe, hvor du kan lægge løse ark papir, dokumenter eller breve ind og lukke til med en elastik. Dokumentmappen fås dog i mange andre varianter, men dette er den mest enkle og den har overlever meget innovative løsninger, fordi den er så simpel. Det gode ved dokumentmapper er, at du ikke behøver at have plasticlommer eller at lave huller i dokumenterne eller brevene, så de kan sidde i en mappe. Du smider bare de løse dokumenter ind i mappen. Hvis du gerne vil sortere lidt mere, så findes der dokumentmapper med inddelingsrum, så du kan opdele mappen i emner.

Saml vigtige papirer ét sted

Trods digitaliseringen så har vi stadig mange dokumenter, der kommer ind af døren og skal gemmes. For ikke at tale om avisklip, indbydelser, breve eller billeder, der er værd at gemme. De kan gemmes i dokumentmappen. Der er også flere arbejdspladser, der arbejder med dokumentmapper netop fordi, der bare stadig er ting, der skal printes ud og gemmes i en fysisk mappe. Du kan også købe en dokumentmappe som din taske. Måske kan du endda vælge en, hvor din computer også kan være og så har du lige pludselig styr på alle dine arbejdsting i én taske.

Hvis du leder efter en eller flere dokumentmapper, så klik ind forbi www.kontorting.dk. Her finder du et stort udvalg af dokumentmapper.

Se mere herinde:

En regnemaskine er som en ordbog for det matematiske sprog

Slut med klistrede håndsæber, få en sæbedispenser

Skriv en kommentar