Kuglepenne skal man næsten bruge hver eneste dag

Kuglepen (foto: kontorting.dk)

Kuglepen (foto: kontorting.dk)

I alverdens forskellige sammenhænge i løbet af en dag, er det klogt at have en kuglepen med sig. Selvom der er blevet mere og mere fokus på at have en smartphone som det eneste redskab til at være produktiv, så er der stadig situationer, hvor man kan være godt tjent med at have en kuglepen ved sig. For eksempel er det klogt i møder, at kunne tegne noget meget hurtigt, så man kan give sine kolleger en fornemmelse af hvad man er i gang med.

Hvornår manglede du sidst en kuglepen?

Der er helt sikkert mange som vil mene at det er totalt outdated med en kuglepen, som er redskab man rent faktisk bruger i det daglige. Men det kan godt være der er nogen, som omvendt faktisk mener, at det kan være særdeles produktivt at have en kuglepen med sig. Der er for eksempel stadig journalisterne, som endnu ikke har fundet en hurtigere vej til at notere noget, hvis de er i gang med i et interview. Her er der bare ikke noget der kan svigte, hvis man er taget af sted med sin kuglepen og sin blok.

Derhjemme er det bestemt heller ikke helt tosset at have en kuglepen liggende forskellige steder. Det er for eksempel meget smart for nogen, at have en kuglepen mens de taler i telefon på. Det er en måde til at kunne være beskæftiget på det taktile plan, mens man samtidig kan koncentrere sig om den samtale man er i gang med, når nu man alligevel har sat sig ned for faktisk at fordybe sig i noget.

En kuglepen kan være en super lækker firmagave

Selvom kuglepennen med logo let kan forveksles med en fjollet reklame, så kan man faktisk få ret fede kuglepenne som er værd at give i gave, og i særdeleshed værd at få i gave. En super lækker kuglepen kan være god, når man er i situationer i løbet af sit liv, hvor man skal have skrevet under på noget vigtigt. Det kan være kontrakten på det nye drømmehus.

Herinde finder du et stort udvalg af kuglepenne.

Find mere til hjemmet og kontoret her:

Ringbind kan være med til at anskueliggøre hverdagen

Få styr på kontorskraldet med et affaldstativ

Trackbacks for this post

  1. […] Kuglepenne skal man næsten bruge hver eneste dag […]

    Svar

Skriv en kommentar