Lejligheder med altaner er bare mere værd

En altan er ren livsglæde (foto minaltan.dk)

En altan er ren livsglæde (foto minaltan.dk)

Det kan nok være, at det øger boligprisen og glæden ved en bolig, at få et nyt køkken. Men næppe så meget som altaner kan tilbyde. Der er bare noget fantastisk over, at kunne vælte ud af sengen, trække i en løs t-shirt og gå ud og strække sig ud over hele byen. Den fornemmelse af at være en del af byen, og samtidig kunne være ude i naturen er kun forbeholdt altanejere.

På en nytårsaften i storbyen, måske i København, er det helt fantastisk at kunne træde ud på altanen. Efter at have kæmpet sig igennem en overdådig middag de mest ekstravagante retter, er det virkelig prikken over i-et at kunne invitere sine gæster ud på altanen, for at kunne nyde fyrværkeriet på afstand af gadens eskapader.

Måske er du bare nysgerrig, samtidig med at du er byboer. Det kvalificerer dig bestemt også til at være altanejer. Med en altan midt i byen får man virkelig mulighed for at udfolde sin passion for people-watching. Det er en sær men tilfredsstillende følelse, at kunne sidde på afstand af folk og betragte dem, mens de spadserer forbi nede i gadeplan. Med en altan bliver det muligt med det samme.

Altaner alle vegne

Det er ikke kun forbeholde de få heldige at få en altan. Der findes så mange typer altaner, at det også sagtens kan lade sig gøre, at blive den heldige ejer af en altan, selvom du bor helt oppe under taget. Med en tagaltan, kan det lade sig gøre at bygge en forsænket altan, som kiler sig ind i tagryggen, så der på den måde bliver en repos man kan træde ud på.

Adgang til altanen er også noget der er værd at overveje. Det kommer både an på smag og behov, hvilken type dør man skal have til altanen. Med en dobbeltdør bliver det nærmest muligt at lave altanen til en direkte forlængelse af stuen.

Find et stort udvalg af altaner på www.minaltan.dk

Læs meget mere om altaner:

Altaner stål er hyggelige oaser højt over jorden

En stålaltan skaber forbindelse mellem menneske og by

Trackbacks for this post

  1. […] Lejligheder med altaner er bare mere værd […]

Skriv en kommentar