Mangler du farver i soveværelset. Køb Mette Ditmer sengetøj

Ren kvalitet! (foto sengespecialisten.dk)

Find senge og tilbehør på nettet (foto sengespecialisten.dk)

Når vi skal sove, så er det ikke kun kvaliteten af vores dyner, madras og pude, der kan gøre en forskel. Der kan også være mere æstetiske årsager til at vi sover godt, når vi skal under dynen. Det kan blandt andet have en betydning, at sengetøjet ser lækkert ud og føles godt. En af producenterne af senge tøj er Mette Ditmer.

Hvis man gerne vil skabe et lækre udtryk i sit soveværelse, så findes rigtig mange producenter af sengetøj. Nogle har mere fokus på kvalitet og design end andre. Andre har mere fokus på for eksempel prisniveauet.

Med et sæt nyt sengetøj kan man hurtigt give ens soveværelse et helt nyt udtryk. Dette skyldes blandt andet, at ens sengetøj normalt er ret tydeligt, da sengen fylder en betydelig del af ens soveværelse.

Mette Ditmer sengetøj passer til din dyne og pude

Et sæt klassisk sengetøj består ofte af et dynebetræk og et hovedpudebetræk.

Betrækket til dynen er normalt samme størrelse som dynen, så dynen ikke ender nede i den ene ende af betrækket, og man bare kommer til at ligge med en klump dun i fodenden.

Selvom en dyne typisk er omkring 140 centimeter bred, så kan der være forskel på længden af dynerne. Nogle er to meter i længden og andre er to meter og 20 centimeter.

Sengetøj til dit velbefindende

Der kan være stor forskel på hvilket materiale ens sengetøj er lavet af. Det meste er vævet af bomuld. Dette kan være bomuld i forskellige kvaliteter og i forskellige vævningsmetoder. Noget er for eksempel egyptisk bomuld.

Det findes også noget sengetøj, der er satinvævet. Man kan satinvæve sengetøj af flere forskellige typer af fibre, men når man satinvæver, så får stoffet en meget høj glans. Det vil sige, at det næsten skinner. Dette skyldes, at man væver en overtråd i stoffet for hver syvende undertråd. Nogle vil opleve at satinvævet sengetøj føles meget glat at ligge i, hvilket ikke alle bryder sig om.

Skriv en kommentar