Slut med klistrede håndsæber, få en sæbedispenser

Forbered dig på det næste led i sæbedispenserens evolution (foto kontorting.dk)

Forbered dig på det næste led i sæbedispenserens evolution (foto kontorting.dk)

Vi har alle været på et badeværelse, hvor det eneste vi har til rådighed til at vaskehænder er et stykke halvopløst sæbe, som ligger ved siden af vandhanen og allerede er våd og fedtet inden vi tager den i hånden. Det er ikke en tiltalende tanke, at der formentlig kort tid inden vores eget toiletbesøg har været en anden person, som har kørt selvsamme stykke sæbe rundt i hænderne inden dig. Og når du så ligger sæbestykket på vasken igen, så glider det rundt på vasken og efterlader fedtede sæbespor efter sig.

Noget til enhver smag

Det er såmænd ikke fordi, en masse bakterierne fra den tidligere sæbebruger bliver overført til dine hænder, for det er jo sæbe, det føles bare lidt bedre, hvis sæben ikke har været i andre hænder. Man kan dog godt tale om at nogle bakterier vil blive overført, og derfor er sæbedispensere overordnet en lettere og mere hygiejnisk løsning. Derudover er den rigtig let at bruge, da man ikke behøver at fedte rundt med en våd sæbe, men blot åbne låget eller skrue toppen af, hælde noget mere sæbe ned i den, for derefter at lukke den igen. Sæbedispensere kommer i alle farver og udformninger, så uanset hvordan dit badeværelse (eller dit køkken for den sags skyld) ser ud, skal du nok kunne finde en, som passer dertil.

Nemt og praktisk

De fås også i mange forskellige prisklasser, som afhænger af kvalitet og mærke. Ønsker du for eksempel en sæbedispenser i glas, ikke plastic, og som skal være lavet af et kendt mærke, så er den dyrere end andre modeller. Alt efter hvor kvalitetsbevidst du er i forhold til små detaljer som for eksempel en sæbedispenser, kan du for vente at betale en pris i overensstemmelse med det. Der er dog heller ingen tvivl om, at det netop er de små detaljer, som gør det, og at en lidt dyrere sæbedispenser giver et bedre helhedsudtryk på dit badeværelse.

Se også disse indlæg

Få orden og overblik med fine etiketter

Printerpapir skaber en fysisk verden ud af den virtuelle

Skriv en kommentar